facefillers.eu

Красота | Болят ли инжекциите с ботокс

Boliat-li-injekciite-s-botoks

Болят ли инжекциите с ботокс

Краткият отговор е „не съвсем“.

„Кожата ви има памет. След десет, двадесет, тридесет години кожата ви ще покаже резултатите от това как е била третирана днес. Затова се отнасяйте към нея с любов, грижа и уважение.“ 

Ако все още имате съмнения и изпитвате притеснение, защото все пак това е игла… прочете и следващите редове.

injekcii-s-botoks-minimalna-bolka

За разлика от обикновените инжекции, които се ползават при ваксината срещу грип, ботоксът се инжектира с помощта на много фина игла. Някои практики използват инсулинови игли, които са по-тънки от повечето игли, но това все още може да бъде болезнено за голяма част от хората.

В DeniDent fillers ние използваме специални игли. Тези игли са изключително тънки, така че би могло да твърди, че са възможно най-тънките от всички игли. Това намалява осезателно болката, както и свежда до минимум появата на кървене и синини.

Можете да бъдете спокойни, че ще работите с подходящо обучени и лицензирани медицински специалисти, които могат да обсъдят с вас начините за минимизиране на дискомфорта и болката  и за постигане на максимална осведоменост и удобство в това ново предизвикателство за вашата кожа.

Това би могло да включва в някои случаи и облекчаващи методи като ледотерапия или локална анестезия. А понякога един предварителен спокоен и открит разговор със специалиста е единственото, от което повечето клиенти наистина се нуждаят.

Botoks-protiv-bruchki
Proceduri-za-lice-botoks

Първият път процедурата винаги е свързана с излизане от зоната на комфорт и е въпрос на доверие, но ние ви обещаваме, че в ръцете на компетентен, опитен и квалифициран специалист инжектирането с ботокс е почти безболезнено.

Работили сме с много клиенти и никой не е споделил за силна болка или непоносимост след първата интервенция.

Ако имате натрупан житейски опит, можем да ви гарантираме, че инжекциите с ботокс ще са за вас като летен бриз на плажа. Ако вече сте убедени, че ботоксът е точната процедура за вас, не се колебайте да се обърнете към Д-Р ДЕНИЦА КОЛЕВА на тел: 089 917 4481 за допълнителна информация и консултация. Ще получите подробна информация за процедурите и индивудуални съвети, съобразени с вашите желания, нужди и специфични личностни характеристики.

Повече за предимствата, приложенията в естетиката и клиничните проблеми, които ботоксът би могъл да разреши без хирургична намеса прочетете тук.