Filari-botoks-mezoterapiq
dermalni-filari-za-lice

Възстановен обем

Дермалните филъри за лице имат в състава си хиалуронова киселина, това е естествена съставка, която съхранява кожата свежа и хидратирана. Филърите се разпределят равномерно и естествено и компенсират загубата на обем.

Подобрен външен вид

Вашите устни, скули, нос могат да бъдат подобрени, резултатите варират според индивидуалните характеристики на пациента, но в преобладаващата част от случаите могат да надминат или коригират естествените контури.

Дълготраен ефект

В сравнение с други типове лечение, действието на дермалните филъри е по-дълготрайно. Стандартно ефектът може да е видим от 6 до 12 месеца, а при някои специализирани филъри и повече от година, преди да имате нужда от следваща процедура.

Лесно приложение

Въпреки че дермалните филъри за лице се инжектират, приложението им става с много фини игли, като в повечето случаи не е нужна дори локална анестезия. Дискомфортът е сведен до минимум, а процедурата се понася добре от повечето пациенти.

Кратко възстановяване

Дермалните филъри представляват нехиргучно лечение, което има незабавен и видим ефект. Процедурата може да отнеме 15 минути. Може да насрочите процедура например наобяд и следобед безпроблемно да се върнете към обичайните си занимания.

При извършването на естетични процедури по прилагане на ботокс, филъри, мезотерапия и колагенов стимулатор следваме тези стъпки:

Zapisvane-za-procedura-botoks-filari-mezoterapia

Записване за процедура

Преди всяка процедура клиентът прави обстойна консултация със специалиста, в която подробно се обсъждат всички подробности във връзка с процедурата и той отговаря на всички въпроси на клиента.

injekcii-s-botoks-filari-i-mezoterapiq

Извършване на процедурата

Практическото извършване на процедурата се осъществя в предварително определения ден и час. Клиентът се приема в уютна и спокойна среда и получава насоки за евентуалните последващи възстановителни процедури.

obratna-vruzka-estetichni-proceduri-za-lice

Обратна връзка

След процеса на извършване на процедурата и периода на възстановяване, търсим обратна връзка. Правим заключение дали всичко е преминало съгласно очакванията на клиента и дали е постигнат желания резултат.