Botoks-za-chelo
Botoks-v-ustnite

Лечение на косопад

DR. CYJ HAIR FILLER – първият в света филър за коса. Единствената иновационна формула за филър за коса. Разработен с уникален пептиден комплекс за възстановяване на косата и реконструкция на скалпа.

Бруксизъм

Прекомерното стискане на зъби дължащо се на високия стрес под, който живее съвременния човек също се лекува с помощта на ботокс. Поставя се в мускулите затварящи долна челюст и осигурява тяхната релаксация в рамките на 6 месеца.

Гингивална усмивка

Тази усмивка, при която се разкрива голяма част от венците, също лесно намира своето решение с поставянето на няколко единици ботулинов токсин.

Хиперхидроза

Прекомерно изпотяване - обилното потене на длани, ходила и подмишници причинява огромен дискомфорт. Решението е лесно и бързо с ботокс в засегнатите зони и осигурява сухота и комфорт за повече от половин година.

botoks-protiv-kosopad

При извършването на естетични процедури по прилагане на ботокс, филъри, мезотерапия и колагенов стимулатор следваме тези стъпки:

Zapisvane-za-procedura-botoks-filari-mezoterapia

Записване за процедура

Преди всяка процедура клиентът прави обстойна консултация със специалиста, в която подробно се обсъждат всички подробности във връзка с процедурата и той отговаря на всички въпроси на клиента.

injekcii-s-botoks-filari-i-mezoterapiq

Извършване на процедурата

Практическото извършване на процедурата се осъществя в предварително определения ден и час. Клиентът се приема в уютна и спокойна среда и получава насоки за евентуалните последващи възстановителни процедури.

obratna-vruzka-estetichni-proceduri-za-lice

Обратна връзка

След процеса на извършване на процедурата и периода на възстановяване, търсим обратна връзка. Правим заключение дали всичко е преминало съгласно очакванията на клиента и дали е постигнат желания резултат.