facefillers.eu

Победи целулита с мезотерапия с плазма (Plasmolifting®)

Премахване на целулит с мезотерапия

Победи целулита с мезотерапия с плазма (Plasmolifting®)

Images by Freepik
Целулитът е проблем, който засяга милиони жени по света, независимо от тяхната възраст или физическа форма. Тези досадни „портокалови кори“ по бедрата, ханша и други части на тялото могат да подкопаят самочувствието ни и да ни карат да се чувстваме неудобно в собствената си кожа.

„Животът не е необходимо да бъде перфектен, за да е прекрасен.“

Но какво всъщност е целулитът и как можем ефективно да се справим с него? Отговорът се крие в мезотерапията – революционен метод, който преобразява телата и връща увереността ни.
Какво е целулит?
Целулитът представлява натрупване на мастни клетки и течности под кожата, което води до появата на неравности и вдлъбнатини. Причините за появата на целулит могат да бъдат различни – хормонални изменения, генетична предразположеност, неправилно хранене и липса на физическа активност.
Мезотерапията е неинвазивна процедура, която включва инжектиране на плазма от собствената кръв на пациента директно в засегнатите от целулит области. Така плазмата стимулира метаболизма на мастните клетки, подобряват микроциркулацията и укрепват съединителната тъкан, като по този начин изглаждат кожата и намаляват видимостта на целулита.
Как работи мезотерапията?
1. Ефективност
Мезотерапията предлага бързи и видими резултати. След няколко сесии кожата става по-гладка и стегната, целулитът изчезва.
2. Минимална инвазивност
Процедурата не изисква хирургическа намеса или дълъг възстановителен период. Можете да се върнете към ежедневните си дейности веднага след сесията.
3. Персонализиран подход
Всеки пациент получава индивидуална програма, съобразена с неговите потребности и състояние.
4. Дълготраен ефект
При правилна поддръжка и здравословен начин на живот, резултатите от мезотерапията могат да бъдат дълготрайни, а целулитът да остане само спомен.

Процедурата е бърза и почти безболезнена, прилага се в зоната на седалището и бедрата, като се използват специални много фини игли за инжектиране в кожата. Обикновено са необходими до 4 сесии, в зависимост от степента на целулита и желаните резултати. Д-р Деница Колева ще Ви предостави подробни указания за грижа след процедурата, за да максимизирате ефекта от лечението.

Какво да очакваме по време на процедурата

Целулитът вече не е проблем, който трябва да толерирате. С помощта на мезотерапията можете да постигнете гладка, стегната и красива кожа, която ще ви върне увереността и самочувствието. Не чакайте повече – направете първата крачка към трансформацията днес!

Не забравяйте, че безопасността и удовлетворението на клиента са приоритет, затова е важно да изберете добре обучен и опитен специалист за успешното провеждане на вашата мезотерапия.

Ако сте готови да предприемете следващата стъпка в грижата за себе си и искате да намерите идеалната естетична процедура, която отговаря на Вашите нужди, свържете се с Д-Р ДЕНИЦА КОЛЕВА  на тел: 089 917 4481 за повече информация или за уговаряне на консултация. С богатия си опит и задълбочени познания в естетичната медицина, д-р Колева предлага професионален подход, гарантиращ високи стандарти за безопасност и качество, водещи до желаните резултати от всяка процедура.