Подобрена еластичност

RRS® HA Long Lasting е нов продукт под формата на плътен гел на основата на омрежена хиалуронова киселина с много високо качество, предназначен да подобри еластичността на кожата на лицето.

Хидратация на кожата

RRS® HA Long Lasting е с бустер, съдържащ съдържащ 15 аминокиселини, повишаващи хидратацията на кожата и комбинира ефектите на мезотерапията и дермалните филъри.

Намаляне на бръчките

RRS® HA Long Lasting намаля дълбочината на бръчките. Концепцията на това лечение е SKIN BUILDER: ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЦЯЛО ЛИЦЕ 3D, което е цялостно подмладяване на лицето.

Лесно приложение

RRS® HA Long Lasting е комбинация от хиалуронова киселина и 15 амининокиселини. Те предпазват хиалуроновата киселина от оксидация и я стабилизират, влияят положително на локалния стрес и спомагат за регенерирането на кожата.

Дълготраен ефект

RRS® HA Long Lasting представлява иновативно нехиргучно лечение, което има незабавен, видим и дълготраен ефект. В зависимост от пациента извършваме само 1-3 процедури годишно. Терапията се препоръчва на пациенти на възраст 25-55 години.

При извършването на естетични процедури по прилагане на ботокс, филъри, мезотерапия и колагенов стимулатор следваме тези стъпки:

Zapisvane-za-procedura-botoks-filari-mezoterapia

Записване за процедура

Преди всяка процедура клиентът прави обстойна консултация със специалиста, в която подробно се обсъждат всички подробности във връзка с процедурата и той отговаря на всички въпроси на клиента.

injekcii-s-botoks-filari-i-mezoterapiq

Извършване на процедурата

Практическото извършване на процедурата се осъществя в предварително определения ден и час. Клиентът се приема в уютна и спокойна среда и получава насоки за евентуалните последващи възстановителни процедури.

obratna-vruzka-estetichni-proceduri-za-lice

Обратна връзка

След процеса на извършване на процедурата и периода на възстановяване, търсим обратна връзка. Правим заключение дали всичко е преминало съгласно очакванията на клиента и дали е постигнат желания резултат.